in

KATARINA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: Evo šta je pevačica rekla o KOLEGINICI Milici Pavlović!

Katarina Živković prolazi kroz veoma težak period u životu nakon gubitka menadžera sa kojim je sarađivala deset godina, još od samog početka njene karijere.

Pevačica otkriva ko joj se našao pri ruci u tim teškim momentima, a priznaje i da joj je teško što nema dečka da je uteši.

„Gubitak je ogroman, još uvek ne mogu da verujem da ga više nema. Kako vreme odmiče, tako je i nedostajanje veće. Ne znam kako drugima polazi za rukom da se oslobode bola u grudima koji osećam zbog preranog Stavrinog odlaska, ali ja se baš teško nosim sa tim“, rekla je pevačica.

Ona se retko druži sa koleginicama, a pričala je o prednostima toga.

“Ne mislim da je prednost, a ni da je to nešto loše. Uvek sam se družila sa ljudima koji nemaju veze sa mojim poslom i koji su iz totalno desete branše. Željna sam drugačije energije i priče koja nije estradna”. rekla je Katarina.

Milica Pavlovic

Milice Pavlović postaje sve popularnija, a evo šta Katarina misli o tome.
“Jesam i fenomenalan je u svakom smislu. Pesme, spotovi, njeno promovisanje pesama, sve je tip-top, a Milica nikad bolja. Samo napred, ima moju maksimalnu podršku jer ona je pravi primer kako se gradi karijera”, izjavila je Živkovićeva.

Priča se da koleginice namerno ne pevaju njene pesme.

“Ne znam zaista. Ili kolege ne dele moje mišljenje ili su ljubomorne. Pre bih rekla da je ovo drugo. U svakom slučaju i ako ne pevaju, Miličina publika imaće tu ekskluzivu da njene pesme čuju samo u originalnom izvođenju na njenim nastupima”, kaže pevačica.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) NI ONA SE NIJE POJAVILA NA OČEVOJ SAHRANI: Ninovu ćerku Sandru svi znate, a ovo je Amela!

TAJNA MILJANE KULIĆ: Učesnica Parova dužna ZELENAŠIMA?