in

PROM QUEEN U SUSRET MATURAMA!

Prom Queen -Jedinstveni modni događaj fokusiran na pomoć maturantima i apsolventima.

Prom Queen je modna manifestacija koja maturantima i apsolventima pruža jedinstvenu mogućnost da se pripreme za svoje matursko/apsolventsko veče uz stručnu pomoć i direktan kontakt sa dizajnerima. Događaj će biti realizovan u ekskluzivnom ambijentu TC Stadion Event Centra 19. aprila. Cilj organizacije je da omogući, kako devojkama, tako i njihovim roditeljima da ceo proces spremanja za važno veče realizuju u sklopu revije. Veliki broj afirmisanih dizajnera izlagaće svoje kreacije, dok će za ulepšavanje biti zaduženi šminkeri i frizeri. Ovom prilikom će maturantkinje moći da izaberu svoju -idealnu kombinaciju haljine, aksesoara, frizure i šminke za matursku noć.

Maric

dnk2 (1)

Osim osnovnog cilja pružanja pomoći mladim devojkama, projekat će ujedno stvoriti liniju direktne konekcije dizajnera, njihovih kreacija i javnosti. Idejni kreator ovog projekta Nikola Kočić i ujedno izvršni direktor agencije No 1 Model Of The World, već niz godina realizuje projekte ovog tipa u Srbiji i inostranstvu. Samim tim privlači interesovanja javnosti i uticajnih ljudi u poslu kojim se bavi.

13094364_1168616069868706_2559412289408301987_n

Prom Queen predstavlja idealno rešenje za sve one koji bi voleli da na praktičan i jedinstven način prebrode ovaj period i sačine, sebi, savršen svečani izgled prave maturantkinje. Tokom ovog perioda na hiljade mladih dama zahvatio je, ujedno, nemir i entuzijazam povodom priprema za maturu. Kako njima, tako i njihovim roditeljima, realizacija ovog zadatka može zahtevati dosta napora i stresa.

Danka Karovic

Danka DNK

Od izbora haljine do uklapanja aksesoara, cipela, preko zakazivanja šminke i frizure, ceo ovaj proces može predstavljati pravu noćnu moru. Bas zbog toga, Prom Queen predstavlja odličan način kako sve ovo proći mirno, zanimljivo i bez imalo stresa. Kao takav, prošlogodišnji uspeh organizacije pokazuje samo da projekat ima visoku tendenciju rasta kako po Srbiji, tako i po regionu.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SRPSKA DIZAJNERKA JE OTIŠLA NA SELO! OVO JE NJENO CARSTVO NA AVALI

Premijera spota Pinkove Zvezde: Nikola Petković snimio novi hit! (VIDEO)