in

OVO NIKOME NIJE PRIZNALA! TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA JELENE KARLEUŠE Nismo imali ni za cipele, ni za čarape!

Jelena Karleuša otvorila je dušu i ispričala da nije imala novca čak ni za nove čarape! Pevačica se prisetila početka karijere.

“Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS-u i imala sam ogromnu tremu. Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim! Vrlo često nisam imala čak ni za čarape”, rekla je pevačica u emisiji „Lice i potpetice“.

Njena majka Divna se zadužila da bi joj obezbedila kvalitetnu obuću.

„Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je videla da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi. Sećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama”, priča ona i otkriva zbog čega se kaje.

„Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila”, priznaje Karleuša.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TAJNA MILJANE KULIĆ: Učesnica Parova dužna ZELENAŠIMA?

ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE: Žena Darka Lazića povredila noge, trpi JEZIVE bolove!