in

KOMŠIJE O POSLEDNJIM DANIMA KSENIJE PAJČIN: Stalno je bila sa Filipom u kući, niko nije naslutio zlo!

Pevačica je u selu nadomak Beograda imala vikendicu, u kojoj je provodila mnogo vremena s Filipom Kapisodom. Od tragedije u martu 2010. u kuću niko nije ušao

Uoči godišnjice smrti Ksenije Pajčin, ekipa Kurira posetila je selo Lisović, gde je pevačica imala vikendicu, u kojoj je provodila dosta vremena s manekenom Filipom Kapisodom.

Ispred kapije zatekli smo cveće koje je neko položio u znak sećanja na tragično nastradali par. U kući nije bilo nikog. Prvi komšija Voja kaže da od 16. marta 2010. godine, kada je Filip u Beogradu ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo, nikog nije video u vikendici.

Ksenija Pajcin 2

– Poslednji put sam ih video malo pre tragedije, a nakon toga nikog ovde nisam sreo – kaže on.

Prve komšije imaju samo reči hvale o Kseniji i Filipu. Kažu, bilo su toliko ljubazni i zaljubljeni da niko nije mogao ni da nasluti tragediju.

Ksenija Pajcin 3

– Uvek su bili srećni i nasmejani. Nekoliko puta su me iz sela vozili do centra Barajeva. Voleli su da dolaze ovde, posebno na proleće, kad sve procveta. Ona je često trčala kraj potoka i pevala na sav glas. Svi smo je ovde voleli – kaže komšija Aleksandar, koji nas je uputio u lokalnu prodavnicu.

Tamo smo zatekli meštanina Nebojšu, čiji brat je pomogao pevačici i njenom dečku kada su u januaru 2010. doživeli saobraćajnu nesreću.

Ksenija Pajcin 4

– Sećam se tog događaja kao da je juče bio. Udarili su u trafo-stanicu. Moj brat im je pritekao u pomoć. Pozvao je Hitnu pomoć, koja ih je prevezla u Urgentni centar. Ksenija je bila preplašena. Dva kilometra od prodavnice je njena kuća. Nisam siguran, ali pričaju da je prodata prošle godine – rekao nam je Nebojša.

Ksenija Pajcin 5

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE: Žena Darka Lazića povredila noge, trpi JEZIVE bolove!

Mesi, Vil Smit i Miško Dilin: Bivši farmer promoviše Egipat!