in

Mesi, Vil Smit i Miško Dilin: Bivši farmer promoviše Egipat!

Nakon što su u kampanju promocije Egipta u svetu uključene svetske zvezde Vil Smit i Lionel Mesi, ista „sudbina“ zadesila je i manekena, i bivšeg farmera, Miloša Radičevića koji je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Turističkom organizacijom Egipta.

MIlos i Mohamed Desouky (1)

Miloš je naime, nakon Sajma turizma koji nedavno održan u Beogradu, prihvatio obavezu da promoviše ovu arapsku zemlju, a tokom narednih dana krenuće put Kaira i Crvenog mora kako bi se upoznao za ponudom Egipta koju će i sam promovisati.

-Ljudi ovde još uvek imaju određenu dozu straha, ali svima je već jasno da je Egipat apsolutno bezbedna zemlja, i da je veća mogućnost da vam kometa padne na glavu nego da vam se nešto desi u Egiptu, pa pogledajte samo statistike, i da li se ijedan incident desio, recimo u Hurgadi? Nije nikada, kaže Mohamed Desouky, egipatski ataše za turizam i dodaje da su Srbi dobrodošli u Egipat, i da će se tamo osećati baš kao kod svoje kuće, sasvim bezbedno i sigurno.

Miloš će u Srbiji promovisati Egipat, lepote Crvenog mora, tamošnjih hotela, ali i kulturno-istorijskih spomenika, baš kao što to u svojim zemljama rade Mesi i Smit, a kako sam kaže, ovo mu je ogroman izazov.

-Drago mi je što mi se pružila ovakva mogućnost, i verujem da ću biti na visini zadatka, kaže Radičević.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SANDRA MELJNIČENKO ZAKAZALA POROĐAJ NA VEOMA BITAN DATUM!

ADVOKAT NATAŠE BEKVALAC POTVRDIO: Prihvatila je moj savet da okonča brak!