in

MALER:Maya Berović doživela peh na nastupu u Sarajevu!

Vikend koji je iza nas, bio je i više nego uspešan za lepu pevačicu Mayu Berović, ali i maleriozan.Ona je u subotu uveče nastupila u rodnom Sarajevu, u kom su je nekadašnji sugrađani dočekali raširenih ruku.

Iako je na koncertu koji su organizovali Jala Brat i Buba Coreli, bilo više gostiju, u trenutku kada se na sceni pojavila Maya Berović, prisutni u Domu mladih, gde se održao koncert su frenetično počeli da pevaju i igraju, podržavajući svoju sugrđanku.

Pesma „A to me radi“, koja je Mayin prvi duet u karijeri, a koji je snimila sa pomenutim dvojcem, još jednom je potvrdila da je neprikosloven hit i da je svakako najslušanija pesma širom Evrope, u šta su se izvođači mnogo puta uverili na nastupima.

Maya Berovic 11

Maya Berovic 1

Maya Berovic 9

Kada su videli koliko je dobro publika prihvatila Mayu, Buba i Jala su je zamolili da odpeva još pet pesama, na šta je Maya pristala i napravila potpuni delirijum u Domu mladih, koji nije ponovio ni jedan drugi uesnik.Međutim, Maya je imala i mali peh, kada joj je na petoj pesmi prestao raditi mikrofon, na šta je publika u znak podrške počela skandirati:“Mayo mi te volimo“ i tako pokazali da ima njihovu maksimalnu podršku.

Maya Berovic 6

Maya Berovic 2

Iako prostor u kom se održao koncert prima između dve i tri hiljade ljudi, procenjuje se da je unutra bilo blizu četiri hiljade posetilaca, dok je bar pola od toga ostalo ispred.

Kako je zapravo bilo, najbolje se vidi na fotografijama koje su pred Vama!

Balkan Lifestyle
Foto:ekskluziva.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mesi, Vil Smit i Miško Dilin: Bivši farmer promoviše Egipat!

ISTINA O LJUBINOM I NATAŠINOM RAZVODU? Prijatelji Jovanovića o razvodu koji je uzdrmao Srbiju!