in

Simke i Joggeli tim koji dobija!

Jedan od pevača uz koje je provod zagarantovan, svakako je Siniša Marić Simke, koji od svakog svog nastupa pravi žurke za pamćenje.Ovo najbolje mogu da potvrde posetioci kluba Joggeli iz Švajcarske, u kom Simke već tri godine nastupa bez pauze, jedan dan vikenda.

„To su definitivno najbolje žurke i kako svi koji dolazimo u klub to znamo, obavezno već početkom nedelje rezervišemo mesto, jer ako to ne uradimo, može da se desi da uopšte ne uđemo u klub.Bila sam zaista na dosta nastupa popularnih pevača, ali atmosferu koju pravi Simke u Joggeli klubu, niko nije uspeo da prevaziđe“-rekla nam je jedna od stalnih gošći ovog kluba.

Simke 2

Simke 1

Simke 5

Simke 3

Simke 4

Simke 8

Obzirom da smo želeli da čujemo i Simketovo mišljenje na ovu temu, pozvali smo a i on nam je rekao sledeće:

„Drago mi je što ljudi pričaju pozitivno o mojim nastupima.Kada sam ja u pitanju, moje mišljenje je da smo mi u Joggeliju jedna mala porodica, koja je uvek dobro raspoložena i koja besprekorno funkcioniše evo već tri godine“-rekao nam je Simke.

Obzirom da je poznato da gde on nastupi, svuda je odlična atmosfera, ne treba da čudi što je Simke u poslednje vreme mnogo zauzet i što se na slobodan termin za ovog pevača čeka i po par nedelja!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mesi, Vil Smit i Miško Dilin: Bivši farmer promoviše Egipat!

ISTINA O LJUBINOM I NATAŠINOM RAZVODU? Prijatelji Jovanovića o razvodu koji je uzdrmao Srbiju!