in

ISTINA O LJUBINOM I NATAŠINOM RAZVODU? Prijatelji Jovanovića o razvodu koji je uzdrmao Srbiju!

Vest o razvodu pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića uzdrmala je javnost.

Vest o razvodu pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića uzdrmala je Srbiju kao malo koja priča u poslednje vreme.ovanoviću, situacija navodno nije onakva kakvom se na prvi pogled čini.

„Pre svega, Ljuba je ovih dana izuzetno zauzet, bukvalno radi 24 sata dnevno, i na žalost, desila mu se ova situacija. On se oseća kao da mu prave aferu, da ga nazivaju onakvim i ovakvim, što svakako utiče na mišljenje javnosti. Ispada kao da ga je Nataša ‘zavlačila’ cele tri godine, oko deteta koje je Ljuba žarko želeo i oko svega ostalog. Moguće je da ona nije bila spremna za neke veće obaveze u toj vezi i da je sve vreme igrala neku svoju igru u glavi“, počinje priču sagovornik.

Natasa Bekvalac 2

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskih Bekvalčevoj i J

Kako otkriva izvor blizak njima, Jovanović je prethodnih godina radio dva posla, borio se kao lav za tu porodicu, štitio Natašu od loših uticaja i vodio računa o njenom detetu, Hani, koje ima sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

„On je to dete bukvalno prihvatio kao svoje. Vozio ju je u školu, iz škole, išao na roditeljske sastanke, ma sve. Svedok sam da Ljuba nikada nije ni sedeo pored druge devojke, i drugarice je izbegavao zbog Natašine ljubomore. Priča o susretima sa bivšom devojkom iz Novog Sada je smešna, jer znam da on nije u kontaktu ni sa jednom bivšom. Nije čak ni davao izjave za medije niti se pojavljivao na njenim nastupima da joj slučajno ne bi naštetio“.

Izvor dalje otkriva da ovakva pažnja nije bila uzvraćena, kao i da Ljuba smatra da ga Nataša navodno nikada nije podržala u poslu, ali i da je u poslednjih godinu i po dana počela da ga otvoreno podriva.

Natasa Bekvalac 3

„Na kraju je sve dovelo do ovog kraha koji se razvlači po novinama. Istina, situacija se mirno odigrala jer je Ljuba otišao iz zajedničke kuće. On je želeo decu sa Bekvalčevom, ali ona to nije htela. Od kada je izdala novi album, kao da je digla nos i postala previše važna, ne samo za Ljubu, nego za sve oko sebe. Igrala je samo za sebe, neki bi rekli sebično i samoživo, ni u čemu ga nije podržavala“.

Nataša navodno želi da obrne situaciju u svoju korist ne birajući sredstva.

„Ona pokušava da sebe predstavi kao žrtvu, i na sve načine manipuliše, a u tome joj pomažu njeni prijatelji iz medija. Kao, ona sada nije kriva što se razvela već je Ljuba kriv, pravi od njega lošeg čoveka kako bi mogla što bolje sebe da predstavi u svrhu popularnosti“, navodi izvor.

Natasa Bekvalac 1

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BOG JOJ JE SVE DAO! Pevačica potpuno gola u spotu! (VIDEO)

Mihailo Milčić zbog ljubavi ostavio sve!