in

PREOKRET: Mrka vratio ženu u stan!

Posle dva meseca boravka u hotelu Daša Mrkonjić je ponovo u svom luksuznom domu na Vračaru, gde je živela s političarem dok on nije smuvao pevačicu.

Milutin Mrkonjić je vratio zakonitu ženu Dašu u njen luksuzni stan, odakle ju je pre dva meseca preselio u hotel u centru Beograda. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, dečko Ane Bekute više nije mogao da podnese pritisak javnosti, pa je odlučio da vrati sve na staro.

– Njegova žena nedavno se vratila u stan, u kojem je godinama živela s političarem dok su bili u srećnom braku, i sada je sve u najboljem redu. Štaviše, Mrkonjić je redovno obilazi, što ranije nije bio slučaj. Pomaže joj u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju, ali i o kućnim poslovima. Posle turbulentnog perioda Daša je konačno srećna i zadovoljna, a i Mrku više niko ne osuđuju što ju je nedavno preselio u hotel – priča naš izvor.

On dodaje da Milutina u svemu podržava folk pevačica Bekuta, s kojom živi već dve godine.
– Ana se nikad nije mešala u Mrkin odnos s njegovom ženom. Podržala ga je kad je krajem prošle godine odlučio da je preseli u hotel, kao i sada u odluci da je ipak najbolje da se vrati u svoj dom. Ona mu je oslonac u svemu – zaključuje izvor.

Ovim povodom pozvali smo Mrku, koji je delovao zadovoljno.
– Reci, dušo moja. Evo, čika Mrka je na službenom putu – kazao nam političar i ljubazno saslušao kojim povodom ga zovemo. On nije demantovao naša saznanja, već nam je kroz smeh samo poručio:- Hvala vam na pozivu i doviđenja.

Ana Bekuta

Ana Bekuta
NE BRANIM MRKI DA VIĐA ŽENU!

Bekuta otvoreno priča o odnosu svog dečka Milutina sa zakonitom suprugom Draganom.
– On poštuje tu ženu i to je normalno. Pa s njom je živeo 40 godina. Mi smo stvari stavili na svoje mesto još na početku. Ne pada mi napamet da mu branim da se viđa s njom, ona nema nikog osim njega – ispričala je Ana.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISTINA O LJUBINOM I NATAŠINOM RAZVODU? Prijatelji Jovanovića o razvodu koji je uzdrmao Srbiju!

DUGA KOSA I BRADA: Njegovu novu pesmu znate, ali ovakvog ga nikad ne bi prepoznali?!