in

LJUBA SPREMA HANI ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Razvod nije pokvario njihove planove!

Hana, ćerka pevačice Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, puni deset godina, a rođendan već danima slavi u Diznilendu.

Kako je ovo prvi rođendan od razvoda njene majke od Ljube Jovanovića, za koga je bila vezana, on joj uveliko sprema iznenađenje po povratku u Srbiju.

Jovanović je Hani obećao poklon koji je ona poželela i to se neće promeniti bez obzira na to što više ne živi sa njima.

„Osim što je spremio ono što je Natašina ćerka tražila od njega dok još nije bilo ni nagoveštaja razvoda, Ljuba joj sprema još jedan poklon kao iznenađenje. Ljuba i Hana su bili veoma vezani svih ovih godina, Ljuba je sa pevačicinom naslednicom provodio dosta vremena. On ne želi da ona oseti ovu promenu naglo, zato je pitao Natašu da li može da Hani preda poklon kada se vrate u Srbiju, što je ona odobrila“, kaže naš izvor blizak bivšim supružnicima.

Ljuba Jovanovic 3

„Kako ni Nataša ne želi da Hana pati, i ona smatra da Ljuba i njena ćerka ne treba da prekinu svaki kontakt, bez obzira na njen i Jovanovićev odnos. Ljuba je ovih dana preokupiran poslom, ali je uspeo da nađe ono što je Hana poželela, dok će ovih dana sa još nekoliko sitnica upotpuniti iznenađenje. S druge strane, Hana se raduje što će posle više od desetak dana videti Ljubu, za koga se mnogo vezala i koji joj je bio kao drug“, dodaje naš izvor i otkriva da je prvobitni plan bio da za rođendan slavljenica ode u Diznilend sa mamom i Ljubom.

Međutim, kako je svađa pevačice i bivšeg rukometaša prerasla u razvod, u Pariz je sa njih dve otišla dadilja.
„Nataša se trudi da Hani u Diznilendu ispuni sve želje, ali i ona podjednako uživa u avanturama sa Diznijevim junacima. Kako bi njena naslednica potpuno uživala, Nata je podetinjila, pa se i ona oblači u kostime, vozi na ringišpilima i uživa u slatkišima sa likovima crtanih junaka. Prija joj da pobegne od problema i potpuno se prepusti bajkovitom načinu života. One su uplatile nekoliko noćenja u samom Diznilendu, tako da su sve vreme okružene veselim licima Mikija, Mini, Šilje, Paje i ostalih junaka“, objašnjava naš izvor.

Nataša i Hana bi u Srbiju trebalo da stignu za sedam dana, nakon čega Bekvalčeva ima zakazane nastupe.

Natasa Bekvalac

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DUGA KOSA I BRADA: Njegovu novu pesmu znate, ali ovakvog ga nikad ne bi prepoznali?!

DARKO OTKIDA NA ANINU GUZU: Nikad bolji seks nismo imali!