in

Otkrivamo Vam zašto svi pevači hoće kod Gorana Čomora u emisiju!

Velika je stvar kada si na estradi dugi niz godina,a i dalje uspešno vodiš emisiju u koju pevači rado dolaze i malo je onih koji se mogu time pohvaliti, a jedan od njih je svakako voditelj Goran Čomor, koji već godinama uspešno vodi emisiju „Koktel“.

Činjenica da svi pevači hoće da gostuju kod Čomora, govori o rejtingu ove emisije, a Čomor se trudi uvek da bude zanimljiv i da ispoštuje pevače koji gostuju kod njega, a da postavi i koje škakljivo pitanje, koje daje posebnu čar emisiji.

Goran Comor 1

Goran Comor 2

Goran Comor 3

Goran Comor 4

Goran Comor 5

Goran Comor 6

Veliki broj pevača se odluči da nove pesme izvedu premijerno baš u Čomorovoj emisiji, a tako će biti i večeras u „Grand koktelu“, u kojoj će novu pesmu izvesti Šerif Konjević, dok će o novostima u karijeri, ali i novinama na privatnom planu govoriti fantastična Marija Šerifović, Milica Todorović i sve traženiji kompozitor Saša Nikolić, sin proslavljenog Miće Nikolića, koji će pričati o saradnji sa mnogim popularnim pevačima.

Goran Čomor egzistira na estradi oko dvadesetak godina.Za to vreme je radio na mnogo jakih medija, između ostalih državnoj televiziji Srbije, „Pinku“, „Bn“ teleiziji iz Bijeljine, a nekoliko godina unazad je glavni i odgovorni urednik „Grand“ televizije, na kojoj vodi najgledaniju emisiju „Grand koktel“.

Goran Comor 11

Goran Comor 10

Goran Comor 9

Goran Comor 7

Goran Comor 8

Obzirom da se visoko kotira po gledanosti i da spada u najgledanije emisije u regioni, ne čudi što svi pevači baš Čomorovu emisiju biraju za premijeru svojih pesama.

Goran Comor 2

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DARKO OTKIDA NA ANINU GUZU: Nikad bolji seks nismo imali!

Maca slavi jubilej pred Beograđanima: Očekuje se pedesethiljaditi gledalac!