in

BILI SU SAMO DECA: Prvi Ksenijin dečko ubio se u RUSKOM RULETU!

Pokojna pop zvezda Ksenija Pajčin, koju je ubio njen dečko Filip Kapisoda, bila je fatalna za mnoge muškarce sa kojima je bila u vezi, a njen prvi dečko iz srednje škole izvršio je samoubistvo 1999. godine, pucajući sebi u slepoočnicu.

Podsetimo, bila je i velika ljubav Zvezdanu Slavniću, koji je završio u zatvoru zbog ubistva ispred kafića, a pevačica je bila prisutna.

Kako naši izvori navode, dečko, koji se zabavljao sa Ksenijom na početku srednje škole, pucao je u slepoočnicu u ruskom ruletu!

„Ksenija i on su se zabavljali na početku srednje škole. Bila je to prava klinačka ljubav. Ona je i tada bila puna energije. Bila je živa vatra! Pamtim ih kao da je bilo juče – njih dvoje su se obožavali i često su izlazili, obilazeći razne gradske klubove. To je bilo otprilike 1993. godine“, otkrio je sagovornik.

Ta veza nije dugo trajala, jer je Ksenija vrlo brzo ušla u svet šou-biznisa. Počela je kao dens plesačica u grupi „Bit strit“, a potom se proslavila u grupi „Dak“.

Ksenija Pajcin 2

Mladić je nastavio svoj život, bio je dobar momak, ali ušao je u pogrešno društvo. Nesrećno je okončao život. Izvršio je samoubistvo pucajući sebi u slepoočnicu u igri „ruski rulet“!

Još jedan bivši Ksenijin dečko sa tragičnom sudbinom je i Zvezdan Slavnić, koji je u martu 1998, ispred diskoteke „Četiri sobe“, ubio Olivera Jovanovića. Prema svedočenju očevidaca, sin poznatog košarkaša Zorana Moke Slavnića upucao je Jovanovića zbog sukoba oko Ksenije. On je osuđen na devet i po godina robije, a kazna je smanjena na osam.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maca slavi jubilej pred Beograđanima: Očekuje se pedesethiljaditi gledalac!

KRENULO JOJ POSLE RAZVODA: DAJANA JAKŠIĆ DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA!