in

JOŠ UVEK TROŠE ZARAĐENO: Oni su se najviše oparili u rijalitiju!

Njima je učešće u rijalitijima „Parovi“ i „Farma“ donelo popolarnost i bogatstvo.

Jelena Golubović

Rediteljka je za rekordno vreme od godinu dana zaradila čak 100.000 evra. Jelena je tokom prvog učešća u rijalitiju „Parovi“ osvojila drugo mesto, a kada se nagradi doda honorar koji joj pripada, njena zarada iznosi 35.000 evra. Nakon toga Golubovićeva je učestvovala u „Maldivima“ za šta je dobila honorar oko 4.000 evra, a onda ponovo u „Parovima“ za šta je dobila 10.000 evra. Jelena je posetila i imanje u Lisoviću i za pojavljivanje u rijalitiju „Farma“ tražila da joj se isplati dug od 40.000 evra za pobedu u jednoj od prethodnih sezona, ali i dodatan honorar od 10.000 evra.

Međutim tu nije bio kraj. Rediteljka je naredne godine odnela i pobedu u rijalitiju „Farma“ i tako uvećala svoj budžet za još 50.000 evra.

Stanija

Pobednica „Farme 6“, trebala je da dobije nagradu od 50.000 evra. Međutim kada su se oduzele kazne i porez od ukupne cifre, Stanija je dobila 25.000 evra koje je ravnopravno podelila sa Kristijanom Golubovićem.

Stanija je učestvovala i u „Farmi 4“ kada je imala nedeljni honorar 1.000 evra.

Milan Topalović Topalko

Pevač je odneo pobedu u prvoj sezoni rijalitiju „Farma“ kada je osvojio čak 100.000 evra. Topalko je sebi od tog novca kupio stan. Međutim, ova pobeda donela mu je mnogo više. On je postao toliko popularan da je odmah posle „Farme“ pobedio na „Grand festivalu“ i osvojio 25.000 evra, ali i potpisao ugovor sa jednom auto kućom koja mu je dala da besplatno vozi automobil.

Katarina Živković

Baš kao i kolega Kaća je osvojila pobedom u trećoj sezoni rijalitija „Farma“ 100.000 evra. Ona je isto kao Topalko uložila novac u nekretninu i kupila stan u Zemunu.

Ružica Veljković

Pobedu u rijalitiju „Parovi“ prošle godine odnela je Ružica koja je tada dobila nagradu od 30.000 evra. S obzirom da to nije bilo njeno prvo učešće, Ružica je tokom boravka u popularnoj vili zaradila mnogo više novca.

Gastoz

Nenad Marinković je postao prava rijaliti zvezda, pa je tako 2015. godine odneo pobedu u „Parovima“ i osvojio 45.000 evra. Tu nije bio kraj, pa je tako Gastoz već sledeće godine bio drugoplasirani u istom rijalitiju i dobio nagradu od 20.000 evra.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KRENULO JOJ POSLE RAZVODA: DAJANA JAKŠIĆ DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA!

(FOTO) USKORO ĆE POSTATI MAJKA: Znate li ko je PEVAČICA sa fotografije, za kojom sada LUDE muškarci?