in

LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: NEĆEMO SE PREDATI, A TI BUDI MUŠKO!

Pevač Miroslav Ilić već drugi put pokušava da otkaže suđenje sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović kako bi dokazao da Devin Antonović nije njegov biološki sin.

– Miroslav već dva puta podnosi žalbe, koje bivaju odbijene, ali tako prolongira slučaj. Poslednju žalbu koju je podneo sud je odbacio, ali on sad ima pravo da se žali Apelacionom sudu – priča za „Alo!” advokat porodice Antonović Vilijam Paspalovski.

Mirjana poručuje za „Alo!” da neće odustati od borbe da dokaže da je Devin pevačev sin.

– Mi ćemo istinu da izguramo, makar morali da tražimo pravdu na Međunarodnom sudu. Nećemo se predati – poručuje Antonovićeva, koja je juče proslavila rođendan i poželela samo jednu stvar.

– Najveći rođendanski poklon bi mi bio da vidim Devina potpuno srećnog, jer je to i zaslužio.

Definitivno nije zaslužio ono što proživljava sa Miroslavom. Želja mi je da Miroslav smogne snage i da se otrgne od velikog zla u kojem je kolovođa njegova supruga Gordana Ilić – kaže Mirjana Antonović za „Alo!”.

Bivša Miroslavljeva ljubavnica tvrdi da se pevač ne ponaša kao muškarac.

– Miroslav treba već jednom da skine suknju i da pokaže da je muško, ali ne psovkama i vređanjem drugih, već pravednim delima. Za razliku od njega, Devin me je grlio i tešio čak i u trenucima kada je trebalo da tešim ja njega – kaže Mirjana, koja priznaje da se u ovim trenucima oseća bespomoćno.

– Prvi put u životu mi je ovoliko teško. Svakoj majci je najteže kad oseti bol svog deteta, a nije u mogućnosti da mu pomogne – zaključuje Mirjana.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

RAT KILOGRAMIMA: Mrka zbog Ane krenuo na rigoroznu dijetu!

I poznati hrle u Dioptu! SJAJNI popusti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu…