in

Doktor Alen Azarić spasao još jednu pacijentkinju iz kandži kancera!

Čovek o kom se sve više i glasnije priča, kao o nekom ko pomaže pacijentima koji boluje od meizlečivih bolesti ili jasnije rečeno kancera, Alen Azarić beleži još jednu pobedu nad ovom opakom bolesti.

Kako smo ranije pisali, doktor Azarić do sada ima dokumentovano oko 1500 ljudi, kojima je do sada pomogao pri izlečenju, iako on sam uvek voli da kaže da su se oni sami izborili sa bolešću, slušajući njegove savete, uz molitve i veru za ozdravljenje.

Ovoga puta je u pitanju pacijntkinja iz Srbije, tačnije iz okoline Subotice, koja je pre deset meseci saznala da je obolela od kancera.Kako je odbila hemoterapiju i zračenje, kao i lečenje zvanične medicine i odlučila se za lečenje alternativnom medicinom i prirodom, obratila se doktoru Azariću, uz čiju pomoć je došla do potpunog ozdravljenja.

„To je pacijentkinja koja je do mene došla na preporuku nekih pacijenata kojima sam lečio dete.Kako se raspitivala i čitala, odlučila je da ne želi na hemo i zračenje, što svakako ni ja ne preporučujem i došla je do moje ordinacije, nakon čega smo krenuli sa lečenjem.Ono što ja svakom pacijentu kažem, pa sam tako savetovao i nju je da ja nisam čudotvorac i ako oni sami ne veruju, ne mole se i ne slušaju moje savete oko ishrane i lečenja, niko im ne može pomoći.Vera je na prvm mestu.Morate verovati, moliti se i imati pozitivne misli.Ne možete se i ne smete se prepustiti lošim mislima, jer je to siguran odlazak u nepovrat“-tvrdi doktor Azarić.

Kako smo saznali, ova pacijentkinja će uskoro ispričati svoju priču i javno.Sa doktorom Alenom Azarićem će gostovati u jutarnjem programu „Pink“ televizije i ispričati kroz šta je i kako prošla.

Ipak, ono što doktor Azarić stalno priča, toga se i pridržavam a to je da je molitva na prvom mestu i da je Bog jedan, samo ga mi ljudi drugačije zovemo.Da se Azarić drži toga, najbolje kazuje podatak da je nedavno bio na Egini, gde se molio za sve bolesne, a pre dva dana se vratio sa Hilandara!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HTELI SU DA OSTARE ZAJEDNO: Milica sada ne želi da ga zovu njenim BIVŠIM dečkom, a evo šta još kaže!

ŠOKANTNO:Popularna pevačica u prepodnevnim satima kidnapovana u Bosni!