in

SNEŽANA DAKIĆ JE SKROMNIJA NEGO ŠTO STE MISLILI: Štedim struju i kupujem na SNIŽENJIMA!

Snežana Dakić izjavila je da se glamur ne ogleda u ceni onoga što nosite. Ona priznaje da štedi na čemu god može i da ne rasipa novac olako. A tako je, kaže, naučila i ćerku.

Kada god se priča o modi i trendovima, Snežanu Dakić je teško zaobići. Ova TV voditeljka i autorka dugi niz godina se bavi modom u svojim TV emisijama.

Snežana kaže da najviše voli da bude kod kuće i da se osami.

„Volim da budem sama i da malo ćutim. Da budem sama sa sobom. Volim filmove, kupujem često DVD-jeve na ulici… U kasne sate volim da pogledam dobar film ili neku seriju“, rekla je voditeljka.

Mnoga deca poznatih i u svetu a i kod nas znaju da budu veoma zahtevna, a evo kako je ona učila svoju ćerku.

„Teško je reći da li je neko dete razmaženo ili ne. Zavisi od uslova u kojima žive, nekom je razmaženo dete ono koje traži majicu jednom u tri meseca… Moja ćerka je realna u zahtevima jer je ja tako učim. Objasnim zašto nešto ne možemo da priuštimo i ona to prihvati“, izjavila je Snežana.

A kada je u pitanju štednja, Snežana je mnoge iznenadila odgovorom.

„Štedimo na struji, ukoliko je moguće da smanjimo potrošnju, štedimo na izlascima, da se ne troši baš šakom i kapom na skupe provode. Štedim na garderobi. Otkada imam svoju kolekciju neuporedivo manje trošim, a kada kupujem, onda kupujem na sniženjima. Kupujem i pod nekim posebnim uslovima koja mi je moj status koji imam omogućio. Ili imam priliku da klupujem negde i po veleprodajnim cenama. A luksuzniju robu, cipele, tašne, kožne jakne – to isključivo kupujem na sniženjima, i to na onim od 50 odsto. Možda malo manje, ali sniženja ispod 20 posto ne priznajem“, rekla je Dakićeva.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HTELI SU DA OSTARE ZAJEDNO: Milica sada ne želi da ga zovu njenim BIVŠIM dečkom, a evo šta još kaže!

ŠOKANTNO:Popularna pevačica u prepodnevnim satima kidnapovana u Bosni!