in

ŠOKANTNO:Popularna pevačica u prepodnevnim satima kidnapovana u Bosni!

Vest koja je uznemirila estradu i koja se širi brzinom svetlosti je da je popularna pevačica Tea Tairović juče kidnapovana u Bosni, po povratku sa snimanja spota za njenu novu pesmu.

Tea se, prema rečima očevidaca, našla u pogrešnom trenutku na pogrešnom mestu, kada je stala na jednoj pumpi, kako bi kupila nešto za piće.

Nekoliko minuta kasnije su joj s’leđa prišla dva maskirana muškarca, koja su očigledno imala nameru da opljačkaju pumpu, ali su se, videvši poznatu pevačicu, u poslednjem trenutku verovatno predomislili, stavili joj ruku na usta i nasilno odvezli do automobila, posle čega su pobegli brzinom svetlosti.

Kako smo saznali, otmičari još nisu kontaktirali nikog za otkup, pa se ne zna šta planiraju, ali se svi nadaju da će sve proći kako na najbezbolniji način po atraktivnu pevačicu!

Da potsetimo, Tea se proslavila učešćem u jednom muzičkom takmičenju, posle čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.Prema planovima, pevačica je trebala za koji dan da izda novu pesmu, za koju je snimala spot.

Mnoge Teine kolege, koje su upoznate sa ovim slučajem su uplašene i zabrinute, a iako su prisutni prijavili ovaj slučaj policiji, ista nije mogla ništa uraditi po tom pitanju, obzirom da je po sredi prvoaprilska šala!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IGOR KOJIĆ JU JE OSTAVIO ZBOG SEKS SKANDALA: Bivša rijaliti zvezda sada živi u San Dijegu!

Ana Bekuta ih hvali gde god stigne…Evo o kome se radi!