in

Ana Bekuta ih hvali gde god stigne…Evo o kome se radi!

U moru novih pevača i bendova na našoj estradi, ni malo nije lako ostaviti pečat, a još je teže ostaviti dobar utisak i oduševiti nekog ko je godinama na našoj estradnoj sceni.Ipak, nekima to pođe za rukom bez problema!

Ana Bekuta je prvi put nastupila sa Backstage bendom pre godinu dana, kada je ostala prijatno iznenađena njihovim muzičkim umećem, ali i ljubaznošću momaka iz ovog benda, od tada, kako sama kaže, hvali ih gde god stigne.

„Muzika se dosta izmenila i danas je pravo iznenađenje sresti mlade i ljubazne ljude.Izgubilo se negde poštovanje prema pravoj muzici i starijim kolegama i nosila sam se mišlju da smo izgubili sve vrednosti, dok nisam srela momke iz Backstage benda.Oni su vrlo mladi, kulturni i perspektivni momci, pred kojima je sigurno velika i lepa karijera.Pored svega su izuzetni muzičari, tako da ja verujem i mislim da njihovo vreme tek dolazi i što se mene tiče, od mene imaju maksimalnu podršku, ali i pomoć ako im zatreba“-rekla je Ana.

Momci iz Backstage benda su nedavno objavili svoju prvu pesmu „Reanimiran“, koja osvaja publiku i visoko se kotira na radio stanicama i top listama istih.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ŠOKANTNO:Popularna pevačica u prepodnevnim satima kidnapovana u Bosni!

Sandra Afrika proslavila rođendan u Staroj pesmi!