in

OSTALA NA ULICI SA DVOGODIŠNJIM SINOM: Selma ispričala sve o TEŠKOJ AGONIJI sa bivšim mužem!

Pevačica Selma Bajrami ispričala je za austrijske medije sve o teškom životnom razdoblju kada je sa malim detetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za naslednika trajala je godinama.

Mediji u Austriji predstvili su Selmu kao jaku ženu za koju ne postoji prepreka, niti umor kada radi, a da ne postoji snaga koja može da je zaustavi. Ona nosi dvostruku roditeljsku odgovornost na svojim ramenima i sama se bori da sina izvede na pravi put.

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je pre skoro pet godina kada je oca svog deteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu.

Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata – ispričala je Selma Bajrami.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

„Znala sam da moram da budem deo ovog grada ako želim da obezbedim svoje dete „, rekla je Selma.

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dete.

„Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio“, ispričala je Selma Bajrami.

Ona je danas prevazišla prepreku i kaže da je konačno srećna.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sandra Afrika proslavila rođendan u Staroj pesmi!

Povukao se sa estrade, a sad se vraća jači nego ikad!