in

PEVAČICA PRETI:Saznaću ko mi je skinuo spot sa YT, a onda će neko opasno da plati za to!

Sve popularnija pevačica Tea Tairović je izgleda opasno počela da smeta nekim ljudima.Njena nova pesma „Igračica“, o kojoj se mnogo pričal u poslednjih petnaestak dana, sinoć je objavljena na njenom zvaničnom YouTube kanalu i za samo nekoliko sati, zasmetala nekom.

Iako je za samo par sati pesma imala dosta pregleda, pesma nije dočekala jutro, obzirom da su se pojedinci potrudili da je, kako su znali i umeli, skinu sa pomenute mreže.

„Ne uzbuđujem se zbog toga, iako mi nije bilo baš svejedno kada su mi osobe iz mog tima, koje su zadužene za taj deo, javile da je spot hakovan..To je negde dokaz da je pesma nekom zasmetala, kao i činjenica da je za jako kratak period dostigla mnogo pregleda.Ja sam od prvog slušanja verovala da će ta pesma postati hit, a posle ovog sam sigurna da će biti veliki hit“-kaže zadovoljno Tea.

Kako smo saznali, Tea je prijavila ovaj slučaj i sigurno je da će se ući u trag onom ko se drznuo da skine spot sa YT mreže.Dok se ne otkrije ko stoji iza svega, uživajte uz Teinu „Igračicu“:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sandra Afrika proslavila rođendan u Staroj pesmi!

Povukao se sa estrade, a sad se vraća jači nego ikad!