in

ŽELJKO ŠAŠIĆ JEDVA PROGOVORIO O BOLNOJ TEMI: Kroz SUZE priznao da NE PRIČA sa ćerkom!

Željko Šašić je kroz suze progovorio da sa svojom ćerkom Sofijom više nije u kontaktu.

Željku Šašiću veoma teško je pala priča o njegovoj ćerki Sofiji Šašić, pa je priznao sa očima punim suza.

„Nisam ispratio, nemam sa njom kontakt. Nažalost. Tako da, eto, čujem sa strane ili iz medija uglavnom čujem. Ali, čujem, čisto da se ne šlogiram, da ne moram zadnji da saznam“, rekao je Željko.

On je skrenuo temu u drugom pravcu, pa je pričao o predstojećem odmoru.

„Naravno, da. Idem prvo u Dubai, tamo ću da pevam, pa ću da odmaram, a posle idem u Ameriku mesec i nešto dana, pošto prošle godine ništa nisam specijalno putovao, ovo leto će mi biti malo angažovanije. Ratosiljao sam se nekih tereta koji su mi drugi nametnuli i valjda ću se ove godine malkice ogrebati za neko kupanje“, dodao je Šašić.

Podsetimo, Sofija je ranije ispričala zašto je sa ocem u lošim odnosima.

„Željko se od mene odvojio kada je počeo da se zabavlja sa sadašnjom devojkom Katarinom. Prestao je da mi se javlja jer mi se ona nije svidela. Mesecima sam ga zvala, on nikada nije imao vremena za mene, iako smo tada živeli jedno preko puta drugog. Nekoliko puta sam uspela da ga namolim da se vidimo, ali je posle 20 minuta govorio da žuri i odlazio je. Pozvao me je jedne noći i, kada sam se javila, osuo je paljbu uvreda na mene. Rekao mi je: “Dokle planiraš da glumiš, ološu mali, ti postaješ prostakuša jer živiš u kriminalnoj i narkomanskoj porodici. Ja ću da te otmem od njih. Sonja tebe ubeđuje da ste ti i Viktorija ista krv, ali to nije tačno.” Toliko me je vređao da sam ja urlala plačući, a bila sam sama u kući sa Acom. On me je tešio, nije mogao da me smiri cele noći“, izjavila je tada Sofija.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sandra Afrika proslavila rođendan u Staroj pesmi!

Povukao se sa estrade, a sad se vraća jači nego ikad!