in

Zvijezda Granda Marina Radosavljević dobila ponudu koja se ne odbija!

Iako je jedna od najzapaženijih Zvezda Granda, kojoj se smeši blistava karijera, bar ako je suditi prema reakciji publike, Marina Radosavljević je vikend koji je za nama, za malo donela odluku da ostane u Švajcarskoj.

Kako smo saznali, Marina je pevala za Uskršnje praznike sa kolegom Simketom, koji je jedan od najpopularnijih pevača u Švici, a kako im se energije poklapaju i kako su napravili odličan posao, jedan vlasnik diskoteke im je ponudio gažu na godinu dana, uz bezobrazno visoku cenu, koja se ne odbija, kako bi ostali da rade kod njega.

Sledećeg dana posle ponude, Marina je proslavila Vaskrs sa Simketom, njegovim klavijaturistom i odabranim društvom, gde se potpuno uklopila i tako dobro provela, da je ozbiljno počela da razmišlja da ostane u Švajcarskoj.

„Moram da priznam da je ponuda zaista odlična i retko ko bi istu odbio.Pored toga, u današnje vreme kada je sve neizvesno, imati siguran posao, koji će Vam biti plaćen godinu dana unapred, zaista je velika prednost.O tome koliko su me kolege ovde primili raširenih ruku i sa osmehom na licu, kao i to da su super ekipa i da ne pričam.Međutim, ovaj put sam odlučna da ispunim svoj san i obaveze oko takmičenja u Zvezdama Granda, kao i neke ugovorene tezge mi ne dozvoljavaju da to prihvatim u ovom trenutku.Ne postoji cena koja bi me pokolebala, jer mi je takmičenje prioritet“-rekla je Marina.

Kako smo saznali, Marina će ostati u kontaktu sa Simketom i ekipom, a možda ih uskoro čujemo i u nekoj duetskoj pesmi.Nikad se ne zna!

Kako su se provodili tih par dana u Švici, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Osunčala prirodne grudi: Pevačica pobegla u Egipat!

ČUVAJTE SE:Tea Tairović najavila NEVOLJU!