in

Danijel Dača Marković:“Jedan od najzgodnijih menadžera“!

Od davnina je grad Šabac bio prepoznatljiv po kvalitetnim pevačima i muzičarima, a odnedavno se ovoj branši pridružio još jedan Šapčanin, estradni menadžer Danijel Dača Marković.

Ovaj ambiciozni mladić, pre par godina je započeo poslovanje na estradi i za kratko vreme pronašao svoje mesto na njoj.

Po estradnim kuolarima se šuška da je Dača veliki zavodnik i miljenik žena, a kada smo ga upitali da nam prokomentariše ove navode, Dača se samo zagonetno osmehnuo i rekao da je za njegov dobar izgled zaslužno dugogodišnje bavljenje sportom, redovne posete teretani i uživanje u ženskom društvu.


Potsetimo, Dača je sarađivao sa mnogim poznatim pevačima poput Ane Bekute, Jane i Dejana Matića, ali i mnogih zvezda Granda među kojima su Ljuba Perućica, Katarina Grujic i mnogi drugi.Međutim, posle jedne privatne, ne baš tako lepe situacije, Dača je odlučio da se povuče sa estrade.Iako su ga mnogi pevači zvali i pokušavali ga nagovoriti da se ne povlači iz posla, njegova odluka je bila da ipak neko vreme odmori.

„Desilo se nešto posle čega mi je trebao reset.Jednostavno je došlo do zasićenja i odlučio sam da se više ne bavim menadžerisanjem, bez obzira što su mnogi pevači pokušavali da me ubede da ne radim to, ostao sam pri svom i na neko vreme sam se povukao.Sada, posle malo više od mesec dana, vraćam se odmoran i raspoložen da nastavim tamo gde sam stao“-priznao nam je Dača.

On je ponovo obnovio saradnju sa svim pevačima sa kojima je radio, a kako kaže posebno bi pohvalio atraktivnu i talentovanu pevačicu Maju Drljaču, za koju je siguran da će imati veliku karijeru, jer svi klubovi u kojima peva su zadovoljni njenim nastupom i atmosferom koju pravi.

Pored mnogo nastupa koje je dogovorio u narednom periodu, Dača je sklopio saradnju i sa televizijom „Kopernikus“, na kojoj ga uskoro očekuju gostovanja i malo više priče o svemu navedenom.

 

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ČUVAJTE SE:Tea Tairović najavila NEVOLJU!

Ovaj kolega je prvi čestitao Seadu na hit pesmi!