in

Marija Ristanović:“Kad je posao zadovoljstvo, onda uspeh ne može da izostane“!

Kada je pre godinu dana započela sa radom u okviru estetskog centra „Dermamedic“, doktorica Marija Ristanović sigurno nije mogla ni da pretpostavi da će za samo godinu dana postati glavni lider u regionu i na prostoru Bosne i Hercegovine.Danas, nešto malo više od trista dana, Marija se može pohvaliti da su postigli svoj cilj.

„Sigurno je da su postojali planovi, ali se svakako nisam nadala da će sve ići ovom brzinom i da ćemo tako brzo osvojiti tržište“-priznala nam je doktorica Marija.

Estetski centar „Dermamedic“ nije više samo to, jer je od nedavno postao i edukativni centar, u kom svako ko želi da uči i napreduje može to i da uradi.

„Od pre mesec dana smo postali edukativno-estetski centar i pre par dana smo održali prvu edukaciju.Kako želimo da niko na edukaciji ne bude zapostavljen, odlučili smo da broj polaznika svaki put bude ograničen, a edukacije češće, kako bi svima posvetili dovoljno pažnje i edukovali ga na pravi način.Pored toga, svaki polaznik dobila internacionalni priznat sertifikat, sa kojim može da radi u celom svetu, što je zaista velika prednost.Pored toga, naš centar je i generalni zastupnik najkvalitetnijih filera marke „Neauvija“, sa kojima i radimo edukacije“-kaže doktorica.

Međutim, iako izgleda tako, sav ovaj uspeh nije došao preko noći.Doktorica Marija Ristanović je i samo često bila na edukacijama, gde je učila sve ono što je najnovije u oblasti estetske medicine i postala edukator, koji svoje znanje može da prenosi na druge, a nedavno je prisustvovala i najvećem svetskom kongresu estetske medicine, koji je održan u Monacu.

„Velika je čast i zadovoljstvo prisustvovati jednom takvom kongresu, na koji ne može svako da uđe.To je dokaz da se sav dosadašnji rad i trud isplatio.Drago mi je što mlađim kolegama mogu da prenesem veliko znanje koje sam stekla na mnogim seminarima i edukacijama do sada i sasvim je sigurno da ću nastaviti u tom pravcu.Znanja nikada nije mnogo, a kada Vam je posao i zadovoljstvo, onda uspeh mora da dođe vremenom“-priznaje doktorica Ristanović.

Sledeća edukacija koju priprema estetsko-edukativan centar „Dermamedic“, biće održan 27. maja u Bijeljini, u prostorijama ovog centra, a svi zainteresovani lekari se mogu javiti na broj +38765388732

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Danijel Dača Marković:“Jedan od najzgodnijih menadžera“!

DEJAN MATIĆ:“Ne bih oprostio neveru“!