in

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA:Lukas pripremio još jedno iznenađenje za Arenu!

Kako se bliži veliki koncert Ace Lukasa u Areni, nestrpljenje publike je sve veće, a Lukas, bar kad su iznenađenja u pitanju, ima uvek keca u rukavu.Tako skoro svakodnevno izađe na videlo po neko iznenanje koje će obradovati njegovu publiku, a mi Vam otkrivamo jedno od njih.

Iako je bilo planirano da ostane kao tajna, mi smo uspeli saznati da će sutra uveče u Areni publika moći čuti i jednu novu Lukasovu pesmu.

Naime, u pitanju je deo muzike u kom se Lukas do sada nije isprobao, ali ubuduće verovatmo hoće.Kako tvrde osobe bliske Lukasu, na koncertu će se kao iznenađenje pojaviti pevač Slaven Đukanović, koji će odpevati novu Lukasovu pesmu.U pitanju je numera za koju je Lukas napisao i tekst i muziku.Ovo je prvi put da se Lukas oprobao u izradi pesme za koju produkciju i aranžman potpisuje Marko Đurašević Mahoni.

Iako je bilo planirano da pesmu odpeva Lukas, jer je njegov prvi autorski rad, kada je pisanje i komponovanje u pitanju, Lukas je ipak odlučio da je pokloni Slavenu, sa kojim je dobar prijatelj i kog zovu crnogorski Aca Lukas.

Kako smo saznali, na koncertu će biti još iznenađenja, a kako sve zvuči i da li je Lukas dobar i kao autor, čućemo sutra u Areni, a kako je bilo na snimanju pesme u studiju, pogledajte na fotografijama:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DEJAN MATIĆ:“Ne bih oprostio neveru“!

VIKEND DEVOJKA:Maja Marijana objavila novu pesmu!