in

NOVA LJUBAV:Tea Tairović na meti poznatog fudbalera!

 

Osim što je privukla pažnju publike i za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih mladih pevačica, atraktivna Tea Tairović je privukla pažnju i mnogih muškaraca, a jedan od njih je odlučan da osvoji popularnu pevačicu.

Kako smo saznali iz izvora bliskih ovom paru, proslavljeni fudbaler Marko Grujić, koji igra za Liverpul, je skroz „odlepio“ za zgodnom Teom.

Marko je Teu prvi put video na jednom beogradskom splavu, da bi kasnije redovno pratio dešavanja oko Tee.Obzirom da Tea trenutno promoviše dve nove pesme, Marko je mogao da uživa u čestim pevačicinim nastupima na televiziji, ali kako mu to nije bilo dovoljno, Marko se potrudio da nabavi Tein broj telefona, kako bi stupio u kontakt sa njom i pozvao je da se vide.

Ako je verovati pričama, njih dvoje su već neko vreme na vezi, a Marko je ponudio Tei da dođe kod njega u Liverpul, kako bi se bolje upozali, do čega, kako tvrdi naš dobro upućeni izvor, još nije došlo, pa je izvesno da će se Marko uskoro pojaviti u Beogradu, kako bi se video sa atraktivnom pevačicom.

U želji da saznamo šta je tačno od svega ovoga, pozvali smo ih lično, ali ni jedno od njih nije odgovaralo na pozive, a ako je suditi da po onoj staroj da gde ima dima, ima i vatre, verujemo da će se o ovoj ljubavi tek pisati, posebno ako se uzme u obzir da je Tea nedavno objavila snimak na svom Instagram profilu, ispod kod je napisala:“Osvoji me, NE PRIHVATAJ PORAZ!, što zvuči kao neka poruka nekom.

Zanimljiv je podatak da su za Teu do sada mnogi popularni momci bili zainteresovani, ali da ni jedan do sada nije uspeo da je osvoji.Pored toga, Tea je jedna od najzgodnijih naših pevačica, pa je razumljivo da privlači pažnju muškog dela, ali se do sada ni o jednoj njenoj vezi nije ni pričalo, ni pisalo.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIKEND DEVOJKA:Maja Marijana objavila novu pesmu!

Napadač Fjorentine Khouma Babacar lumpovao u STAROJ PESMI uz Miu Borisavljević!