in

On je sve traženi pevač na privatnim slavljima!

Kada Vam se posreći da na samom početku karijere „ubodete“ hit, onda interesovanje za Vas i za medije i za nastupe preko noći postane veliko.Jedan od onih koji su imali sreće da odpevaju hit pesmu je pevač Sead, čija pesma „Crne misli“ iz dana u dan postaje sve slušanija.

„Ja volim da se našalim da su te crne misli samo u pesmi, jer sve drugo je dobro i pod kontrolom.Još dok smo snimali u studiju, imali smo neku lepu energiju, tako da smo negde već znali da će pesma biti slušano, posebno što se svima koji su je čuli u studiju svidela“-kaže Sead.

Zahvaljujući pesmi koja je postala veliki hit, Sead je postao jedan od najtraženijih pevača.Interesovanje za njegove nastupe je veliko, kako za nastupe u klubovima, tako i za nastupe na privatnim slavljima, o čemu Sead kaže:

„Zovu sa svih strana i drago mi je zbog toga.Trudim se da se odazovem svima i za sada uspevam u tome.Lepo je kada te neko pozove da mu razveseliš privatno slavlje i puno mi je srce kada se ljudi odluče za mene“-tvrdi Sead.

Ono što je sigurno je da će Sead imati problem da nađe novu pesmu, koja će na adekvatan način zameniti ovu, ali kako kaže ima vremena i ne žuri nigde.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Izazovna Kaya Ostojić u ludom noćnom provodu!

Dino Dizdarević čeka glumicu!