in

PEVAČICA NEUTEŠNA:Dok svi željno isščekuju njen novi cd, Maya Berović pati!

Do svi željno očekuju njen novi cd, za koji mnogi tvrde da je nešto potpuno novo i da će je predstaviti u novom svetlu, Maya Berović pati već danima.

Iako povod za patnju nije ni ljubavni, ali ni poslovni, lepa pevačica muku muči sa sobom već nekoliko meseci, što je nedavno priznala i na svom profilu na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj je crnka i napisala da jj nedostaje crna boja kose!

„Nije baš da patim i da sam utučena, ali već nekoliko meseci priželjkujem da se vratim crnu boju kose.Međutim, za to očigledno nije niko oko mene, jer svi tvrde kako mi plava boja odlično stoji.Skoro niko se ne slaže samnom da se ofarbam ponovo u crnu boju, tako da mi ne ostaje ništa drugo, nego da „patim“ i maštam“-priznaje Maya.

Činjenica je da bi atraktivna pevačica to svakako uradila, samo kada bi rešila, ali je za sada odlučila da posluša svoje ljude od poverenja i ostane plava.

Ipak, kako se bliži jun, kada bi trebao da se pojavi novi Mayin cd, nikad se ne zna.Možda nas pevačica obraduje potpuno drugačijim stajlingom i bojom kose, od one koju smo navikli do sada i koja joj, kako se svi slažu, odlično stoji!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Konačno je proglašeno TOP 10 restorana u gradu! Evo koji su!

Otkrivamo Vam, koji pevač je trebao da snimi pesmu „Crne misli“!