in

Ovoj voditeljki je baš krenulo! Garderoba za pse prikazana na Prvom Kids Fashion Week-u!

Irena Atanasković Hrnjak koja stoji iza brenda IHA (nastao njenim inicijalima), uporno radi i trudi se da ono što prikaže ostane zapaženo, moderno i originalno.

Pre samo par meseci krenula je da dizajnira gardrobu za pse, a već ima tri uspešne revije iza sebe. Slučajno ili namerno ni slutila nije da će se baviti i ovim poslom pored novinarstva i televizije. Neminovna je njena kreativnost za sve zašta se dohvati.

Naime, popularna voditeljka, predstavila je modnu kolekciju za pse koji su pistom šetali zajedno sa decom koja su te noći bila u ulozi modela.

,,Linija je namenjena svim vlasnicima pasa koji drže do toga da im najverniji prijatelj bude potpuno moderan, praktičan i originalan. Materijali su prijatni namenjeni za prolećne i letnje dane, a ima nešto toplije i za hladnije večernje sate. “ izjavila je Irena.

U okviru Kids Fashion Week-a, mnoga deca naših poznatih ličnosti iznela su na modnoj pisti razne kreacije za najmlađe, a među njima našao se Nikolaj Kapor, sin pevača Nikoline i Saše Kapora koji je sa psom Kimijem prošetao, kao i ćerka Tamare i Simona de Karića, Simona, zatim sin i ćerka pevača Marka Šabanovića, ćerka Lena Goce Tržan, koja je sa malim psom Cezarom ponosno šetala pistom pokazujući koliko ga voli.

Irena se ne zaustavlja ovde, već uveliko radi na kolekciji za jesen zimu, koju će takođe predstaviti na Kids Fashion Weeku.

https://www.instagram.com/irena.iha/

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tea Tairović bomba:Kada vidite kako izgleda na nastupima, raspametićete se!

Džidža se skinula: Vozila se gola na haubi hamera!