in

NE VOLE SE VIŠE:Maya Berović I Damir Handanović u svađi!

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, Maya Berović se drudi da bude drugačija i inovativna.Do sada joj je to polazilo za rukom, a kako izgleda, tako će biti i nadalje.

Naime, Maya ovih dana vredno radi, kako bi snimila nove spotove za pesme koje će ugledati svetlost dana u junu.Svaki dan, osim vikendom kada nastupa, Maya je sa ekipom Dejana Milićevića, koji će potpisati nove spotove.

Zanimljivo je da je Maya promenila ekipu koja joj je radila nove pesme, pa sada umesto Marine i Damira, pesme potpisuju Jala Brat i Buba Corelli, sa kojima Maya ima duet, zbog čega se spekuliše da je lepa pevačica u svađi sa Handanovićem.

„MA kakvi, nema reči o svađi.Damir je radio dosta pesama za mene i mi imamo sjajan odnos.Sa novim cd-om sam rešila da promenim malo pravac i mnogi će biti iznenađeni kada čuju nove pesme.To je jedini razlog što nisam sarađivala sa Damirom.U našem odnosu je sve ok, tako da nema brige za to“-rekla nam je raspoloženo Maya.

Kako nam je priznala, ona jedva čeka da se nove pesme pojave, jer su potpuno drugačije od onoga na šta je do sada navikla svoju publiku.Pored toga, Maya je za potrebe spota nekoliko puta menjala boju kose, pa ćete je videti sa crnom, plavom, smeđom i roze bojom u novim video projektima!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

O NJEMU PRIČAJU SVI:Grci snimaju dokumentarni film o doktoru Alenu Azariću!

Pitom i mističan, zemlja mora, pustinje i istorije – EGIPAT! (1. DEO)