in

SAMO JOŠ OVO NIJE PROBAO:Aca Lukas postao glumac!

 

Od kako se pojavio na estradnoj sceni, Aca Lukas nikada ništa nije krio od svoje publike.Bio je jedan od prvih, ali i malobrojnih na našoj estradi, koji je pričao o porocima otvoreno.I čini se da je probao sve.Ali se samo čini, jer se Aca Lukas pre nekoliko dana oprobao i u novoj ulozi.Verovali ili ne, u ulozi glumca.

Naime, već smo pisali o tome da je Lukas nedavno komponovao pesmu „Duša prokleta“, koju je trebao on da snimi, ali se u poslednjem trenutku predomislio, pa ju je poklonio svom prijatelju Slavenu Đukanoviću.Zanimljivo je da ovog pevača zovu Crnogorski Aca Lukas, a sam Lukas ga smatra svojim naslednikom, što je rekao i na svom beogradskom koncertu, kada ga je predstavio publici.

Spot za pesmu potpisuje video produkcija „DaVideo“, na čelu sa Davidom Ljubenovićem, dok  je aranžman i produkciju uradio Marko Đurašević Mahoni.

Lukas se u spotu pojavljuje u ulozi glumca, svira klavir i igra šah sa Slavenom, a da li mu leži uloga glumca i da li će se proslaviti kao kompozitor, pogledajte u spotu i poslušajte pesmu, pa zaključite sami:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GUŽVA ISPRED HEPI TELEVIZIJE: Ljudi mole Alena Azarića za pomoć, na stotine njih čeka u redu!

Beca Fantastik spiskao 100.000 evra u novi album!