in

Beca Fantastik spiskao 100.000 evra u novi album!

Beca Fantastik objavio je novi album sa ukupno 9 pesama i 9 spotova, za šta je utrošio preko 100.000 evra. U vreme kada se i velike zvezde retko odlučuju da publikuju sve pesme sa video snimkom, ovom mladom pevaču je to pošlo za rukom.
– Danas je veoma važno imati video spot kada prezentuješ pesmu. A budući da sam se odlučio da izbacim ceo album onda sam shvatio da nema logike da to uradim bez spotova za sve pesme. Bio je to mukotrpan posao, dosta dana snimanja i dosta ulaganja, ali se nadam da će se trud isplatiti – rekao nam je Beca.
Na novim pesmama radila je velika ekipa ljudi, praktično gotovo svi najzastupljeniji autori, ali su se našle i dve Grčke obrade, što je čest slučaj kada je Beca Fantastik u pitanju.
– I ja lično i moja publika volimo Grčke pesme pa sam i ovog puta izabrao sa svojim producentom dve koje su na albumu. Ostatak autora čine Coby, Darko Popović, Marko Kon, Damir Handanović, Taške, Aleksandra Milutinović, Nihad Petonjić i naravno Bane Opačić koji je napisao Anesteziju koja ej već postala hitić za par dana.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAMO JOŠ OVO NIJE PROBAO:Aca Lukas postao glumac!

Poznati uživali na otvaranju „Black Shisha by Azzaro“ bara!