in

LOM:Zbog Maye Berović blokirana Tuzla!

 

Kada izdate cd sa kog sve pesme postanu hitovi u veoma kratkom periodu, onda je za očekivati da će i posete na nastupima biti velike.

Iako je do sada na svakom nastupu imala veliku posetu, od kako je izdala novi cd, Maya Berović bukvalno razbije gde god nastupa.

Tako je bilo i u klubu „Plaža“ na jezeru Modrac, nadomak Tuzle.Za ovaj Mayin nastup se tražila karta više, a zanimljivo da oni koji nisu uspeli da uđu u klub, da su sedeli u bašti kluba i slušali Mayu.

Negde oko 1400 ljudi je došlo na nastup.Obzirom da klub parking kluba nije tako veliki, sve oko kluba je bilo bukvalno blokirano, pa je obezbeđenje lepu pevačicu jedva provelo do kluba.

Od trenutka kada je izašla na binu, publika je sa Mayom pevala u glas, a sve nove pesme publika već zna napamet.

„Ni sama nisam verovala da će publika baš sve nove pesme tako brzo prihvatiti.Evo, večeras ste videli da sve nove pesme sa cd-a pevaju horski samnom.Mnogo sam srećna zbog toga, jer sam na ovom cd-u zaista dugo radila i mnogo truda je uloženo“-kaže Maya sa osmehom na licu.

 

Interesovanje za njene nastupe je sve veće, pa je nepobitno da Maya i njen tim razmišljaju o velikim prostorima i solo koncertima, o čemu ćemo Vas sigurno prvi ina vreme obavestiti!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vanila Staniju zamenio hrvatskom starletom!

DOKTOR ALEN AZARIĆ TVRDI:“Samo Gospod je iscelitelj“!