in

Saša Matić poručuje: Vreme je za novi album!

Svojim glasom i emocijama koje pruža u svakom otpevanom stihu Saša Matić osvojio je publiku, čemu u prilog govori podugačka lista nastupa i dupke pune diskoteke, klubovi ali i dvorane širom regiona. Na njegove pesme, posebno balade niko nije imun a kako saznajemo, Matić već privodi kraju rad na novom albumu.
– Obzirom da su prošle skoro dve godine od albuma „Zabranjena ljubav“ krajnje je vreme za nove pesme“ – kaže Saša i dodaje da je album skoro gotov a duet sa Cecom će biti uvertira u brojna muzička iznenadjenja koja nam priprema:
– Duet sa Cecom trebalo je već da ugleda svetlo dana ali zbog naših obaveza to smo prolongirali za septembar, međutim, vrlo je moguće da će pesma, koja je inače balada, svoju premijeru doživeti već u avgustu – kaže pevač te dodaje da će pesmu pratiti i zanimljiv spot koji snimaju ovih dana.
– Što se tiče novoga albuma, planirali smo da ga, kao i prethodni, objavimo u oktobru a da li ćemo uspeti da sve završimo do oktobra, videćemo. Ja se inače vodim onom proverenom: Bitno je da bude dobro i da album zadovolji ukuse većine a kad ćemo ga objaviti, to je manje bitno.
Budući da je prethodni album odlično prošao kod publike, Matić kaže kako tim saradnika neće menjati, a ono što je posebno interesantno jeste da će se na novom albumu naći i jedna njegova, autorska pesma:
– Baš sam pre nekoliko dana do četiri ujutro radio na toj pesmi. Ja sam na svom prvom albumu 2001. godine imao pesmu „Bolje da me ubila“ koju sam ja komponovao, pa sam napravio pauzu što se tiče komponovanja za sebe, da bih trinaest godina posle uradio pesmu „More tuge“ koju sam snimio sa Severinom i evo konačno je došlo vreme da ponovo komponujem za sebe – kaže Saša, ne želeći da nam otkrije više detalja o pesmi.
Inače, Saša je pred letnju sezonu uspeo izvojiti petnaestak dana da sa porodicom i prijateljima „pobegne“ u Grčku, gde je uživao u plivanju i ostalim blagodetima leta.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ekskluzivno:ZARATILI FRANCUSKI SUD, POLICIJA, I CARINA ZBOG MISTERIOZNOG BIZNISMENA SA NASIH PROSTORA!

DRAGON – OPASNA