in

ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA:Teu Tairović na snimanju spota napao vuk!

Sve popularnija Tea Tairović nema ni dana odmora, jer onim danima kada ne nastupa, a takvih je malo, radi na snimanju novih pesama.

Međutim, koliko god Vam izgleda da joj ide sve kako treba, istina je zapravo drugačija, obzirom da je ona nedavno na snimanju spota za novi duet, koji je uradila sa reperom Rimskim, jedva izbegla tragediju.

Naime, bilo je osmišljeno da se u spotu sa njima, glavnu ulogu glumi vuk, kojeg je iz nekog razloga Teino prisustvo iziritiralo, o čemu lepa pevačica kaže:

„Kada gledam sa ove distance, shvatam da je sve prošlo kako treba, kako je moglo biti.Obzirom da je izgledao miroljubivo, svi na setu smo se igrali sa vukom, ali je u jednom trenutku, iz nama nepoznatih razloga on odreagovao loše na mene i sreća u nesreći je što je momak koji je dreser stajao pored mene, pa ga je povukao nazad, tako da sam ja prošla samo sa par ogrebotina“-kaže Tea.

Kako pretpostavljaju, vuka je iziritirala jaka scenska šminka, koja je neophodna zbog snimanja, pa je odreagovao tako, ali bilo kako bilo, sreća pa je veća tragedija izbegnuta.

Premijera nove duetske pesme, pod nazivom „Idu dani“,  očekuje se za desetak dana.Do tada uživajte u fotografijama lepe Tee, koje su pred Vama!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DRAGON TVRDI:“Pored muzike volim još…“

Prelepo iznenađnje za Sašu Matića!