in

SEAD:“Crne misli su mi donele veliki uspeh“!

 

Ako bi neko mogao da se pohvali sa uspehom u poslednjih par meseci i sa ponudama za nastupe koje stižu sa svih strana, onda je to svakako pevač Sead.

Naime, pesmu „Crne misli“, koju potpisuju Peđa Medenica i Endži Mavrić, ovog leta pevačli su skoro svi pevači, kako na nastupima, tako i na privatnim slavljima.

„Kada smo radili pesmu, znao sam da će biti hit, ali ne baš takvih razmera, jer gotovo svi koji su je čuli u studiju su tvrdili to.Međutim, na terenu se pokazalo da je to jedan od najvećih hitova i da se peva svuda, što mi je izuzetno drago, ali s’druge strane i velika odgovornost, jer će odabir za novu pesmu biti težak, obzirom da sada ne smem da izneverim publiku“-kaže Sead.

To koliko mu je ova pesma donela u karijeri sasvim je jasno i prema Seadovim nastupima, obzirom da mu je ovo leto ite kako bilo radno!

„Svaki vikend, a vrlo često i radnim danima sam nastupao širom sveta, pa je jednom trenutku sam više vremena provodio u avionu, nego u kući.Bilo je nastupa u Holandiji, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Švedskoj, ali i u Srbiji i Bosni.Bilo je prilično naporno, ali se ne bunim“-priznaje Sead.

 

Kako smo saznali, Sead je već odabrao novu pesmu, koja bi, ako sve bude išlo po planu, trebao da objavi u oktobru, takođe pod etiketom „Grand“ produkcije, a do tada Vas mi još jednom potsećamo na njegov veliki hit, pesmu „Crne misli“:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović pokradena!

Šokantno! U sred leta već rasprodat doček Nove 2018. godine!