in

Dragon:“Ne menjam tim koji pobeđuje“!

Svaki pevač koji ima tu sreću da naleti na saradnike sa kojima uspostavi dobru saradnju, retko kada promeni taj tim.Međutim, nema baš svaki pevač tu sreću da iz prve nađe saradnike koji mu odgovaraju, pa zato onima kojima se posreći da uspeju u ovome, ne menjaju tim, za koji se kaže da pobeđuje!

Jedan od njih je i Drago Buly Dragon, koji je saradnju sa tekstopiscem Divnom Milovanović prepoznao kao takvu:

„Divna odlično piše tekstove i tačno je prepoznala šta meni leži i šta želim.Imamo zaista odličnu saradnju, pa će tako i novu pesmu ona potpisati“-otkriva nam Dragon.

Iako još nismo saznali kako će se pesma zvati i u kom ritmu će biti, verujemo da će ova saradnja doneti najbolje, a šta pripremaju, čućemo u oktobru, kada je planirana promocija nove pesme.

Međutim, ono što ovaj dvojac skriva, a što smo mi uspeli da saznamo je balada, koja bi trebala da se pojavi u januaru, posle praznika.Za istu je, kako saznajemo, bio zainteresovan jedan od najpopularnijih bendova sa naše estradne scene, ali je Divna ipak odlučila da pesmu ustupi Dragon.Oni koji su čuli reči pesme, kaže da će se o toj pesmi ite kako pričati, pa onda ne čudi što Dragon ne menja ekipu, koja će, ako je verovati pričama, ite kako biti pobednička!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nada Trbojević Škrbina:“Izlečila sam se sa gljivom za 15 dana“!

OTKRIVAMO:Zbog čije greške pevač nosi pogrešno ime!