in

OTKRIVAMO:Zbog čije greške pevač nosi pogrešno ime!

 

Pesmom „Opasna“, Drago Buly Dragon je skrenuo pažnju na sebe.Pored uspešne pesme, ovaj pevač ima zanimljivu priču o tome kako je dobio ime i kako su mu greškom upisali pogrešno ime.Naša ekipa otkriva kako je došlo do toga i šta je prava istina:

„Zanimljiv je podatak da ja, zbog greške matičara, nosim pogrešno ime.Naime, ženi koja je upisivala ime, je bilo čudno da se zovem Dragon, pa je izbacila poslednje slovo i tako ja ponese ime Drago.Međutim, moji roditelji su zaista želeli da se zovem Dragon i da budem snažan i jak kao zmaj, ali zbog greške se ne zovem tako“-otkria nam Dragon.

Ipak Dragon je ispunio donekle želju svojih roditelja, jer je na prvom mestu borac i jak je kao zmaj, trudeći se da u njegovom životu nema prepreka, a kao drugo, iskoristio je to ime za umetničko.

„Iskreno da Vam kažem, dobro mi je došlo to što je došlo do zabune, jer sam ime Dragon iskoristio za umetničko ime.U moru pevača koji danas funkcionišu na našoj estradnoj sceni, to ime mi je dobrodošlo, jer je drugačije i jedinstveno“-kaže Dragon.

Kako smo saznali, Dragon uskoro ulazi u studio i izbacuje novu pesmu, a dok ne stigne nova, mi Vas potsećamo na „Opasnu“:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dragon:“Ne menjam tim koji pobeđuje“!

VELIČANSTVEN START: Omiljena beogradska kafana ušla u šestu sezonu!