in

OTKRIVAMO KO JE POLITIČAR KOJI JE OSVOJIO SRCE PLAYBOYOVE ZEČICE VIKI VUKIĆ?

Sex bomba Viki Vukić po drugi put postala Playboy Playmate i krasi naslovnicu aktuelnog broja

O njenim poslovnim uspjesima već se naveliko priča. Munjevitom brzinom je zaintegrirala mnoge estradne zvijezde i ljude koji rade na relizaciji njihovih spotova. Njena karijera top modela je doživjela vrhunac, pa je realno očekivati da se pojavi na naslovnici nekog svjetskog magazina.

Već ima mnogo ponuda za reklamu velikih kompanija, raznih brendova, tako da će uskoro zasijati na bilbordima u cijelom regionu, a brižljivo radi na pripremi kalendara „samo za muške oči“.

U želji da saznamo nešto više o njenom privatnom životu, kontaktirali smo je i pitali da li je u vezi, ili je slobodna, međutim  ona na tu temu nije htjela ništa komentarisati.

Ipak, po saznanjima do kojih smo uspjeli doći, Viki je u tajnoj vezi sa uticajnim i poznatim političarem iz regiona, te je pod stalnom prismotrom monaka iz njegovog ličnog obezbjeđenja.

Šarmantni gospodin, navodno je do ušiju zaljubljen u zečicu i ispunjava sve njene želje i drži je ko malo vode na dlanu.

Kada smo joj rekli da raspolažemo ovom informacijom, zagonetno se nasmiješila i ponovila da ima pravo da živi kako hoće i da svoj privatni život čuva samo za sebe.

Dokle, ostaje da vidimo, a vi uživajte u njenim novim fotografijama.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISPOVEST ČOVEKA OBOLELOG OD KANCERA:“Doktor Azarić me izlečio uljem od gljiva“!

Darko Radovanović:“Voleo bih da budem uspešan kao imenjak“!