in

PONOVO NA OKUPU: Ekipa iz vile „Parovi“ ludovala u kafani „Druga kuća“! (FOTO)

Bivše učesnice rijaliti šou programa „Parovi“ Ivona PaunovićAleksandra Subotić i Ava Karabatić, i novinar Aleksa Marković lumpovali su do ranih jutarnjih časova u kafani „Druga kuća„!

Oni su u kafanu „Druga kuća“ stigli među prvima što je mnoge začudilo jer su svi očekivali da se neće pojaviti baš rano, a još  najmanje da će ostati do ranih jutarnjih časova!

Došli su nešto ranije u kafanu, i ponašali su se sasvim što bi se reklo normalno, nisu bili u fazonu kao što je većina poznatih! Bili su baš veseli bukvalno su igrali i pevali do fajronta, te je očigledno da su imali razloga za slavlja jer su celo veče jedni drugima nazdravljali! Mislim da je super što su tako opušteni i pristupačni, i drago mi je što izlaze na ovako normalna mesta.– priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako smo saznali ovoj četvorci su društvo pravili i prijatelji, te su zajedno uživali u Moetu i nazdravljali za nove poslovne projekte koji su pred njiima.

Mnogi su tvrdili da prijateljstva van rijalitija nisu moguća, te da se neće više ni poznavati kada izađu napolje. Međutim, ova fantastična četvorka je sve demantovala i dokazla da su prijateljstva van kamera i te kako moguća!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Neda Ukraden posle 50 godina karijere otkrila tajnu svog uspeha!

Macine kornjačice „zapalile“ kafanu!