in

BOJAN MAROVIĆ PRIZNAO:“Rialiti mi ništa dobro ne bi doneo“!

 

Miljenik žena Bojan Marović odlučio je da se pozabavi svojim izgledom, pred izlazak nove pesme.Ovaj svojevremeni srcelomac se kako izgleda uozbiljio i odlučio da se vrati na scenu jači nego ikad!

 

„Ja sam neko ko ne pristaje na kompromise, pa tako nisam prešao crtu pop muzike, bez obzira što u našoj zemlji postoji vrlo mali prostor za bavljenje pop muzikom.U poslednje vreme preovladava neka moderna muzika, koja vuče na narodnjake, ali nije klasičan narodnjak.Muzika sa kojom ja nisam flertovao i trudim se svim silama da ostanem veran početničkom pravcu“-priznaje Marović.

 

Pored toga, Marović je jedan od retkih koji nije pristao na učešće u rialiti programima, iako su ponude stizale sa svih strana.

 

„Bilo je zaista poziva i moram priznati dobrih ponuda, ali ja ne vidim sebe ni u jednom rialitiju.Ne zato što mislim da sam ja neko i nešto, nego što mislim da se ne bih snašao u takvom formatu, pa bi meni to više bila antireklama, nego reklama“-tvrdi Marović.

 

Ovaj zavodnik,  za kojim žene godinama unazad  lude, u jednom trenutku je nabacio priličan broj kilograma sa kojim se uspeo izboriti, a na koji način, najbolje se vidi na fotografijama.

 

Pored redukovanog režima ishrane, Marović je svakodnevno vežbao, a kako bi povratio prvobitan izgled, poznati pevač je angažovao reprezentativca Srbije u bodi bildingu Dalibora Dodića, kod kog je svaki dan išao u teretanu „Air gym“!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Macine kornjačice „zapalile“ kafanu!

SEAD TVRDI:Pesma „Crne misli“ mi je otvorila mnoga vrata!