in

SEAD TVRDI:Pesma „Crne misli“ mi je otvorila mnoga vrata!

 

Kažu da mnogi pevači čekaju pravu pesmu u karijeri, a neki je nikada ne dočekaju.Onaj ko je imao sreće da dobije pesmu koja je postala veliki hit je svakako pevač Sead.

 

Ovaj skroman pevač ne voli mnogo da se hvali, ali ne može da porekne da posle pesme „Crne misli“, koja je osvojila publiku, ima sve više posla i ppzivi dolaze sa svih strana.

 

„ja sam zaista prezadovoljan.Posla ima i radim svaki vikend, tako da sam zadovoljan.Polako preslušavam pesme, jer je vreme za novu pesmu, tako da se nadam da će i to uskoro biti realizovano“-kaže otvoreno Sead.

 

Sead se trudi da svaki nastup odradi maksimalno.Oni koji su bili na nekom od njegovih nastupa, tvrde da je provod zagarantovan, pa se često dešava da se novi nastup dogovara odmah nakon gostovanja.

 

Ipak, novu pesmu je teško odabrati, jer posle velikog hita, svaki pevač ima tremu sa odabirom nove pesme.

 

„Nije jednostavno.Kada posle pesme koju je publika odlično prihvatila, ne možete da svaku sledeću ne poredite sa tom i pitate se da li će i nova pesma napraviti isti uspeh, ali dalje se mora.Ne treba se opteretiti previše.Neka sve ide kako treba.Preslušao sam dosta demo snimaka i odabrao neke, pa ćemo videti“-priznaje Sead.

Dok se ne pojavi nova pesma, Sead će i dalje vredno raditi i praviti odličnu atmosferu na svojim nastupima, a publika će, zbog dobrog provoda, jedva čekati njegov novi nastup u njihovom gradu.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OTKRIVAMO:Maya Berović pored nastupa radila još neke poslove u Americi!

Od flerta do zavodjenja na proslavi Nove godine kompanije