in

Bruka i sramota! Srpska agencija svoje putnike nazvala DIVLJACIMA!

Za rubriku „verovali ili ne“!Novac za aranžmane oberučke prihavataju, iako svoje klijente, mahom studente, nazivaju „kromanjoncima“, odnosno divljacima! Samo po sebi, nameće se pitanje kako i s kojim pravom očekujemo da nas u inostranstvu normalno i sa poštovanjem tretiraji, ako sami sebe nazivamo kromanjoncima.

Turistička agencija „Balkan fun“, koja je specijalizovana za studenstka putovanja, poslala je svojim promoterima program putovanja, ali i napomenu da su studenti „kromanjonci“ i da je obaveza svih koji prodaju aranžmane, da od studenata uzmu depozit kako bi se sanirala eventualna šteta koju bi mogli da naprave u hotelima.

Bitno je napomenuti i to da agencija zahteva da se ozvaniči ugovorom „divljačka tendencija“ putnika, odnosno da se od istih obavezno uzima depozit, kako bi se pokrila eventualna šteta koju bi mogli da naprave.

Ipak, ista agencija u ugovore ne stavlja mogućnost obeštećenja svojih putnika ukoliko se, recimo, pokvari autobus, što se dešavalo u više navrata, kao ni u slučaju kada sobe koje prodaju nisu dostojne boravka ljudi u njima.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PRIZNAO:Dejan Matić u deficitu!

Pirati promovisali novu pesmu!