in

Kad Basta slavi: Lukas,Tozovac i Romana napravili haos u Staroj Pesmi !(FOTO+VIDEO)

Fudbaler kluba Lazio Dušan Basta u kafani proslavio je rođenje sina Stefana Legendarna srpska rakija Zarić i šampanjac Dom Perignon tekli su potocima, dok je bina bila zakićena evrićima, mahom u apoenima od 500, i to je samo deo pikanterija sa proslave rođenja sina zvezde kluba Lazio

Gosti su kafanu Stara Pesma, kao i obično pristizali nekoliko sati pre ponoći, ali je ovo bio nešto drugačiji ponedeljak. Slavni fudbaler Dušan Basta slavio je rođenje sina Stefana, a na proslavu su među prvima stigli Dušanov saigrač Filip Đorđević, zatim Boško Janković i Duško Anđelković, ali i Aleksandar Luković.

Usledio je i dolazak brojnih drugij gostiju, a specijalni gost Tozovac napravio je uvertiru omiljenom Dušanovom pesmom – Oči jedne žene! Nizali su se hitovi, ali i evri. Nekoliko pesama otpevala i Romana, a zatim su se mikrofona latili Lukas i njegova mlađa koleginica Ivana Bojanović koja redovno atmosferu dovodi do usijanja.

-Pesma Kafana na balkanu okupila je oko Lukasa goste koji su horski pevali svaku njegovu narednu pesmu. U nekoliko navrata prema njemu su poletele novčanice raznih boja, a šampanjac Dom Perinjon kao i slavna srpska rakija Zarić tekli su potocima, pa se može reći da je slavlje bilo megalomansko, kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Pogledajte deo atmosfere:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PRIZNAO:Dejan Matić u deficitu!

Pirati promovisali novu pesmu!