in

OPŠTINA DALA DOZVOLU ALART CENTRU ZA IZGRADNJU LUKSUZNOG KOMPLEKSA PORTO BUDVA!

Opština Budva izdala je prošle nedelje građevinsku dozvolu kompaniji Alart centar za gradju luksuznog kompleksa Porto Budva nadomak Staroga grada.
Kompanija uglednog biznismena Nasera Ramaja i Alena Sijarića dan ranije je uplatila četiri miliona eura na ime komunalija. Budući da su novac uplatili odjednom dobili su popust od 20 odsto.

Na 6.000 kvadrata zemljišnog kompleksa, pored centralnog vrtića predviđena je gradnja 18 hiljada kvadrta stambeno-poslovnog prostora i osam hiljada kvadrta poslovnog prostora.
Izdavanjem dozvole je stavljena je tačka na desetomesečni postupak, čime je Alart centar dobio dozvolu za gradnju svih faza. Kompanija je imala dozvolu za gradnju podzemnih garažnih prostora i radovi se intenzivno izvode.

Projektom je predviđena gradnja šoping centara na dve etaže i osam spratova, stambenog dijela spa-centra i ostalih sadržaja.
Celokupna procedura za izdavanje građevinske dozvole je počela pre godinu dana kada je gradom upravljala Demokratska partija socijalista.

Alart centar je parcelu kupio od budvana Bora i Jova Lazovića.

Porto Budva koštaće više od 50 miliona eura, a kompanija je već uložila deset miliona. Gotovo polovina stanova i poslovnih prostora je već prodato i uknjiženo u katastru. Iz kompanije su kazali da su zadovoljni izdavanjem dozvole i da će radove intenzivirati.

Svi vlasnici apartmana u kompleksu Porto Budva imaće obezbijeđenu uslugu izdavanja apartmana u turističke svrhe. Glamurozno otvaranje kompleksa planira se za sezonu 2019.

Direktorka prodaje Ana Golubović, ispred Alert centra ponosno ističe da je sada sve u redu i da se gradnja nastavlja punom parom.

-Porto Budva konačno dobio gradjevinsku dozvolu za sve faze! Gospodin Naser Ramaj, Oštini Budva uplatio 4.000.500 е na ime komunalnog opremanja najekskluzivnijeg objekta na crnogorskom primorju, čuveni kompleks Porto Budva. Iako je nova vlast u Budvi od prvog dana najavljivala da će po mogućnosti zaustaviti gradnju objekta Porta Budva, opet se predomislila i izdala je dozvolu za gradnju za sve faze pomenutog kompleksa koji je od velikog turističkog značaja za čitavo Crnogorsko primorje. Planirana investicija za izradnju objekta je 80.000.000e I od 12.04.2015. aktivno se izvode radovi na najekskluzivnijem objektu. Kompleks će biti kapitalni objekat, u samom srcu prestonice turizma. Gradi se u mediteranskom stilu sa podzemnim garažama, najekskluzivnijim tržnim centrom, recepcijom, 3 restorana,spa centrom 3500 m2 sa dva bazena i kompletnim bogatim sadržajem sa preko 400 apartmana . Svi vlasnici apartmana u kompleksu Porto Budva imaće obezbijedjenu uslugu izdavanja apartmana u turističke svrhe. Veliko otvaranje kompleksa planira se za sezonu 2019.- zavrsava Golubovićeva.

Sve puca od luksuza

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dejan Matić objavio deficit!

Gde je i šta radi nekadašnji miljenik nacije? Miloš odmara u Cecinom apartmanu!