in

Dejan Matić od deficita do milionera!

Dejan Matić je neko ko se godinama održava na našoj estradnoj sceni, ali kako je i sam skoro priznao to nije uopšte lak zadatak.Čak šta više, nedavno je objavio da je u deficitu, što je mnoge iznenadilo.

Istina, radilo se samo o novoj pesmi koja nosi takav naziv, a kako je u tim slučajevima sve moguće, uz pomoć iste je, za kratko vreme, od deficita, došao do milionera.

Naime, pesma je za nekoliko dana prešla dva miliona pregleda i druga je na listi najgledanijih u Srbiji i regionu, o čemu Dejan kaže:

„Činjenica je da smo ja i moj tim verovali u ovu pesmu, pa mi je još draži podatak da se pesma našla na drugom mestu po gledanosti i da smo prešli dva miliona pregleda, koja nisu plaćena.Znam da mnoge moje kolege plaćaju preglede, ali ja to nisam želeo, iz razloga što ovako znam pravu vrednost pesme i koliko se ustvari svidela ljudima, mada to već vidim i na nastupima, jer mi publika traži da je pevam po nekoliko puta na nastupu i pevaju horski samnom“-kaže zadovoljno Matić.

Zanimljivo je da je ovo prva Dejanova saradnja sa Markom Đuraševićem Mahonijem i Ratkom Savićem, koji potpisuju pesmu, što govori da Dejan nije pogrešio ni pri izboru autora.

U nastavku Vas potsećamo na Matićev „Deficit“, koji ga je za kratko vreme učinio milionerom:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vodič za doček Nove godine u Beogradu

Ostali bez džekpota: Voditeljski dvojac okušao sreću na slot mašinama!