in

„Mobilan“ 24 časa: Pljušte pohvale sa svih strana!

Pevač Saša Matić ovih dana ne ispušta telefon iz ruke. Razlog za to su pohvale i čestitke na račun novoga albuma koje pevaču stižu sa svih strana.
Svi su oduševljeni albumom „Ne bih ništa menjao“ koji je za samo jedan dan na YouTube-u preslušan neverovatnih 3,5 miliona puta! Pojedinim pesmama bila su dovoljna samo tri dana da „zarade“ prve milione pregleda, a medju prvima su se izdvojile pesme: „Prejako“, „Sve bi ja i ti“, „Idemo anđele“ „Dok po mom srcu gaziš“ i „Dva bih te života voleo“
„Nastojim da iz albuma u album zvučim drugačije ali da ipak ostanem svoj, što nije uvek lako. Tek kad me publika nagradi ovakvim reakcijama, shvatim da je vredelo“ kaže Matić. 
Velike i bitne stvari zaslužuju da se proslave na pravi način, a fantastičan uspeh albuma „Ne bih ništa menjao“ pevač će poslaviti solističkim koncertima 14. februara u dvorani Spens u Novom Sadu i 08. marta u beogradskoj Areni.
Karte za oba koncerta već su pustene u prodaju, a sudeći po ogromnom interesovanju i brzini kojom se karte prodaju, vrlo je moguće da se ponovi situacija iz 2016. godine kada je koncert rasprodat čak mesec dana unapred!
Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ostali bez džekpota: Voditeljski dvojac okušao sreću na slot mašinama!

Veličanstvena svečanost za rekordan broj zvanica: Katar obeležio Nacionalni dan!