in

Posle Bijeljine i Sarajeva Dermamedic stiže i u Banjaluku!

 

Posle uspešnog rada u estetsko-edukativnom centru „Dermamedic“ u Bijeljini, doktorica Marija Ristanović je osvojila i Sarajevo.

 

Već mesec dana doktorica Ristanović radi u Sarajevu, tačnije u Forum biznis centeu na Stupu u ulici Pijačna broj 6.U ovom prostoru radi zahvate estetske medicine i drži edukacije za kolege koje žele da se bave estetskom medicinom.

 

„Postojalo je veliko interesovanje kolega iz Sarajeva za edukacije i mnogo poziva i pacijenata nam je dolazilo u Bijeljinu na tretmane, pa sam odlučila da vikendom radim u Sarajevu i tamo držim i edukacije.Kako je „Dermamedic“ generalni zastupnik „Neauvia“ filera za Bosnu i Hercegovinu, a poznato je da su to najkvalitetniji fileri na našem tržištu, veliko intersovanje vlada za naše edukacije, zbog čega sam posebno ponosna i rado prenosim znanje koje sam sticala godinama o estetskoj medicini u najvećim svetskim centrima“-priznala nam je doktorica Ristanović.

 

Međutim, kako se o stručnosti doktorice Ristanović, kada je estetska medicina u pitanju, nadaleko priča, pozivi stižu i sa drugih strana, pa nam doktorica otkriva da će uskoro početi sa radom i u Banjaluci:

 

„Da, tačno je da su pregovori završeni i da ću uskoro početi raditi i u Banjaluci i drago mi je zbog toga.Kod ljudi se sve više javlja interesovanje o estetskoj medicini, jer se sa njom postiže skoro sve ono što i sa estetskom hirurgijom, a oporavak je mnogo kraći i brži.Rekla sam da se skoro sve postiže, jer su neke stvari ipak nemoguće bez hirurgije, pa zbog nečega ipak morate pod nož, ali zbog mnogih ne morate, jer to rešava uspešno i estetska medicina“-kaže doktorica Ristanović.

 

Obzirom da je glavni centar „Dermamedica“ u Bijeljini, a sada se šire i na Sarajevo i Banjaluku, zanimalo nas je kako doktorica Ristanović sve stiže, obzirom da je poslovno vrlo često i u inostranstvu, gde se edukuje o najnovijim stvarima iz ove oblasti?

 

„Ja se nosim parolom da kada nešto hoćete i želite, možete sve, pa tako sve i stižem.iskreno imam jako malo slobodnog vremena, ali se ne bunim, jer ga uvek nađem i dovoljno ga posvećujem dragim osobama, tako da ne trpe ni oni, a ni posao“-iskena je doktorica.

 

Kada sve navedeno uzmemo u obzir, ne možemo da ne zaključimo da zaista sve što želite i možete, a ukoliko baš Vi želite da se informišete o estetskoj medicini i edukujete se u toj oblasti, sve informacije možete dobiti na telefon +38765/388-732

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ostali bez džekpota: Voditeljski dvojac okušao sreću na slot mašinama!

Veličanstvena svečanost za rekordan broj zvanica: Katar obeležio Nacionalni dan!