in

BOŽIJI DAR:Evo šta se dešava na terapijama doktora Alena Azarića!

Koliko god da ga neki vole ili ne vole i pokušavaju osporiti njegov rad i dar, Alen Azarić ide krupnim koracima napred i pomaže narodu.

Međutim, oni koji osporavaju njegov dar, nedavno su bili očevidci nečega što se ne može poreći i što je svakako neka vrsta poruke od Boga.

Na jednoj terapiji, na kojoj je bio čovek oboleo od karcinoma, svi prisutni su zanemeli pred ljubičastom svetlošću, koja se sve vreme širila oko doktora Alena Azarića, dok je radio terapiju.U jednom trenutku, jedna žena je zaplakala, verovatno nemogavši verovati onome što vidi ispred sebe, pa je i povikala:“Jao, vidi se neka ljubičasta svetlost oko Alenovih ruku“!

 

Kako bi Vam pojednostavili ovu pojavu, potražii smo šta zapravo može značiti ova svetlost i došli do sledećih podataka:

„Ljubičasta boja se poistovećuje sa sedmom silom. Dolazi iz Božanske bele svetlosti kao i ostalih šest zraka svetla, odnosno plamenova. Pošto Božanska energija nije stvorena, ona ne može biti uništena. Ona može biti samo preobražena u neku drugu energiju. Ljubičasti plamen skida sa atoma i molekula prekrivač ljudske nesavršenosti i obnavlja Božansko savršenstvo Duše i njenu Celovitost. Plamen Boga grli i obavija svaki atom u našem telu pojedinačno. Ljubičasta Vatra je kvalitet milosti koja kao nežna kiša pada sa neba.Davanje i primanje obezbeđuju stalnost toka. Blagosloven je onaj koji daje i onaj koji prima. Tok je interakcija energija Boga i čoveka. Tok je povratak Izvoru energije tako da Izvor može da oslobodi još više energije.Ljubičasta svetlost donosi osećanje ljubavi, sreće, svetlosti i nade u bolje sutra“.

Ovo je možda i najbolji pokazatelj dara koji poseduje doktor Alen Azarić, pa koliko god da verujete ili ne verujete u tu moć i njegov dar, ne možete je nikako osporiti posle ovakvih dokaza:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OMILJEN MEĐU KOLEGAMA:Slavena Đukanovića na promociji podržale brojne kolege!

Sead Mii najavio promociju nove pesme!