in

Humanost na delu: Saša Matić pomaže dečje odelenje Instituta za onkologiju!

Vođen izrekom „Ono što napravimo za sebe umire zajedno sa nama, a ono što učinimo za druge ostaje besmrtno“ pevač Saša Matić još jednom će pokazati svoju humanost i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
Naime, Matić će deo prihoda od koncerata koje će održati u beogradskoj Areni 8. i 9. marta izdvojiti u humanitarne svrhe, a ovoga puta odlučio je pomoći dečije odelenje Instituta za onkologiju u Beogradu.
On je sa svojim saradnicima posetio pomenuto odelenje, gde je od direktora Instituta, prof. dr. Radana Džodića saznao šta im je u ovom trenutku najpotrebnije.
Tako će dečije odelenje Instituta za onkologiju dobiti novi monitor za praćenje vitalnih funkcija kod dece, nove kompjutere, pvc stolariju, nove klima uređaje i ostale potrepštine koje će im olakšati boravak na odelenju.
„Ja bih bio najsrećniji da nijedno dete nikada nema nijedan problem u životu, ali želje su jedno a realnost je, nažalost drugačija. Zato je na nama da ih ne zaboravimo. I ne samo decu, nego bilo koga ko je u stanju potrebe“ – rekao nam je pevač.
Ovo je, pored brojnih humanitranih koncerata i akcija  koje je održao, samo još jedna u nizu pevačevih akcija poput one kojom je u saradnji sa Ministrastvom omladine i sporta pomogao dom u Sremčici, ali i konstantnih akcija pomoći školi za slepu i slabovidnu decu „Veljko Ramadanović iz Zemuna, koju je i lično pohađao.
Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ostvarite neverovatne popuste na Sajmu turizma!

OTKRIVAMO:Sa kojim pevačem Aca Lukas snima novi duet!